Vochtbestrijding voor uw woning of kantoorpand

Als u zich zorgen maakt over vocht in uw huis, is de beste manier om dit te bestrijden een gratis inspectie door een zwamweg. Vocht kan leiden tot een aantal problemen, waaronder zwam en schimmelgroei, houtrot, en insectenplagen. Zwamweg kan de bron van het vocht vaststellen en adviseren welke actie het beste ondernomen kan worden. In veel gevallen kan het vergroten van de ventilatie of het repareren van lekkages al een groot verschil maken. Wacht niet tot uw huis al beschadigd is – plan een gratis inspectie bij het eerste teken van vocht.

Vocht herkennen, bestrijden en verwijderen

Werkwijze vochtbestrijding

1

Advies

2

Bestrijding

3

Herstel

4

Preventie

Onze voordelen

Vochtinspectie in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht zonder verborgen kosten. Krijg een gratis, uitgebreide inspectie van uw woning en krijg deskundig professioneel advies over hoe u het veilig en gezond kunt houden.

Vraag een gratis inspectie aan

Wij vragen uw adresgegevens zodat onze specialisten uw beter kunnen helpen met uw aanvraag.

Kosten Vochtbestrijding

Let op: Het bestrijden van vocht brengt risico's en gevaren met zich mee. Laat dit dus een van onze experts doen.

Gratis inspectie en vrijblijvende prijsopgave ontvangen?

Ervaringen

Joeri Spiekerman van W.via Google
Lees verder
Prima geholpen door vochtweg. Onze kelder was erg vochtig en tijdens onze verbouwing hebben zij dit verholpen. Erg tevreden over de service achteraf. Als er wat is en je zoekt contact heb je altijd erg snel een reactie en word je snel geholpen. Ze nemen de garantie erg serieus.
Michael R.via Google
Lees verder
Michel heeft het probleem bekeken en ons prima geadviseerd. Vochtweg heeft vandaag prima werk geleverd. Alle afspraken zijn nagekomen. Kortom betrouwbaar en prima bedrijf. Ik zou u Vochtweg willen aanbevelen.
Ronald D.via Google
Lees verder
Professioneel, Pragmatisch bij issues en schakelt snel. De mannen zijn zeer netjes en denken graag mee.
Arie K.via Google
Lees verder
Goed werk afgeleverd. Muren zijn heel goed gevoegd. Vochtprobleem in kelder was niet gelijk opgelost. Even bellen en ze waren er weer en uiteindelijk helemaal keurig opgelost.
Leon Z.via Google
Lees verder
In mijn nieuwe woning bleek een probleem te zijn met optrekkend vocht en hierdoor schimmelplekken in de muren. Hierop Vochtweg ingeschakeld, deze hebben snel gehandeld. De schimmelplekken zijn verwijderd en er zijn werkzaamheden verricht om te voorkomen dat dit probleem zich in de toekomst opnieuw voor gaat doen. De werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd, afspraken nagekomen en zeer snel gehandeld. Ik kan Vochtweg zeker aanbevelen!
Frank J.via Google
Lees verder
Wij hadden een behoorlijk vochtprobleem in de kruipruimte. Bij veel regenval steeg het grondwater dat vervolgens via allerlei scheuren naar binnen liep. Eerst hebben ze netjes het water eruit gepompt en vervolgens zowel de binnenzijde als de buitenzijde aangepakt. Probleem was meteen helemaal opgelost!
NH Geveltechniek B.V.via Google
Lees verder
Onze klanten adviseren wij Vochtweg als specialist in het oplossen van problemen bij optrekkend vocht. Komt zijn afspraken na en levert een top product!
Previous
Next

Veelgestelde vragen over Vochtbestrijding

Als u schimmel op uw hardhouten vloer hebt opgemerkt, hebt u te maken met een schimmelplaag, een schimmelsoort die zowel binnen als buiten voorkomt en gedijt in vochtige en donkere omstandigheden.  Er zijn talrijke soorten schimmel, van witte en donzige schimmel tot zwarte schimmel, hoewel alle schimmel de gezondheid ernstig kan schaden. Verdelg schimmel zodra u hem ontdekt met niet-giftige schoonmaakmethoden, en zorg voor een droge woning om schimmelproblemen in de toekomst te voorkomen.

Ja, ons team van gecertificeerde professionele vakmensen is beschikbaar overal in Noord-Holland,Zuid Holland en Utrecht

Buiten laten schimmels kleine sporen los die door de lucht zweven. Deze sporen kunnen uw huis binnendringen via:

 • deuren
 • ramen
 • ventilatie-openingen van verwarming en klimaatregeling
 • kleding en schoenen
 • huisdieren

Als schimmelsporen eenmaal binnen zijn, kunnen ze onder de juiste omstandigheden groeien.

U hebt misschien meer kans om een schimmelallergie te ontwikkelen of om allergiesymptomen te ervaren als u:

 • een familiegeschiedenis van allergieën hebt
 • werkt of woont in een gebouw met een vochtigheidsgraad van meer dan 50 procent of een slechte ventilatie
 • werkt of woont in een omgeving die overstroomd is geweest, lekkende leidingen heeft of op een andere manier aan extreme vochtigheid is blootgesteld

Woningen in streken met een hoge vochtigheidsgraad hebben meer kans om schimmel te ontwikkelen. Als uw huis in een vochtig gebied ligt en dicht bij een grote watermassa, is schimmelgroei vrijwel gegarandeerd.

 1. U voelt zich de hele tijd plakkerig en zweterig.
 2. Er groeit schimmel in uw huis.
 3. Uw vloeren of meubels beginnen krom te trekken.
 4. U ziet condens op uw ramen.
 5. Uw muren zijn vochtig en bladderen.
 6. U hoort water druppelen uit uw plafonds of muren.
 7. Uw huis voelt “benauwd” en oncomfortabel aan.
 8. U heeft uitslag of huidirritatie.
 9. Er hangt een muffe geur in uw huis.
 10. Insecten teisteren uw huis.

Telkens wanneer u schimmel in uw huis ziet of ruikt, is dat een probleem. Alle soorten schimmel kunnen gezondheidsproblemen veroorzaken en moeten verwijderd worden. Schimmel begint als een klein plekje, maar groeit snel. U zult het meestal al vroeg merken, tenzij het op een afgelegen plaats zit.

Zwambestrijding door een expert

Hulp of advies nodig?

Neem hier contact op

Gratis inspectie aanvragen?

Vocht en Zwammen kunnen enorm veel schade aanrichten in een korte tijd. Om u zo snel mogelijk te helpen kunt u een gratis inspectie aanvragen (ook voor preventie!)